-B-Local-

Sublime, Serum voor de reactieve huid/oogcontour 10 ml – Les Millefeuilles-Cosmétiques

Een sterk geconcentreerd plantenextract van ginkgobladeren en Italiaanse immortelle bloemen in hennepolie van uitzonderlijke kwaliteit & afkomstig van een Franse ambachtelijke oliemolen. Deze twee planten zijn actief in de microcirculatie en de regeneratie van de huid. Ze doen wonderen voor de gevoelige en reactieve huid. Het kan ook worden toegepast op de oogcontouren voor een ontzwellend effect.

Voor een huidverzorgingsroutine kan het worden gecombineerd met Eau Sublime.

HOOFDINGREDIËNTEN

Planten uit onze tuinen & wildpluk

☆ Italiaanse immortelle heeft sterk regenererende & anti-aging eigenschappen door in te werken op celvernieuwing. Dit plantenextract is perfect geschikt voor de reactieve, rijpere huid en de verzorging van de oogcontouren.

☆ Ginkgo biloba oliehoudend maceraat bevordert de microcirculatie in de huid dankzij de concentratie flavonoïden, kostbare natuurlijke antioxidanten die vroegtijdige veroudering tegengaan en de teint doen stralen. Door zijn eigenschappen op het gebied van microcirculatie is het een plant bij uitstek voor de verzorging van de oogcontour en de reactieve huid.

Andere ingrediënten

☆ Olie van eerste koude persing, van biologisch hennepzaad dat in Frankrijk wordt geteeld en geperst in een traditionele oliemolen. Een olie die uitzonderlijk rijk is aan omega 3. Het voedt diep en beschermt tegelijkertijd tegen uitdroging en huidveroudering. Deze olie is perfect geschikt voor de rijpere, beschadigde en vochtarme huid.

Formule zonder emulgator, texturizer, conserveermiddel en essentiële oliën.

Roll-on van 10ml.

14,00

Bijkomende informatie

B-brand

Product naar - in

Gamme Les Millefeuilles

Peaux sensibles

Certificering en label

Slow cosmétique

* Poids = le poids volumétrique du produits avec l’emballage, la boite d’expédition, données nécessaire pour le calcul des frais de livraison.   Il ne s’agit pas du poids du produits.

Tu aimeras peut être aussi...