-B-Local-

Natuurlijke reinigingsspons handschoen 10 x 14 cm – Ontwerp voor veerkracht

Natuurlijke hennep reinigingsspons handschoen

Maak uw badkamer (wastafels, kranen, spiegels, …), uw ramen en uw interieur efficiënt schoon met deze ecologische spons.

De natuurlijke reinigingshandschoen van hennep wordt geproduceerd in een kort circuit in België.  De natuurlijke antibacteriële eigenschappen van hennep maken het een hygiënischer spons dan synthetische sponzen en de structuur droogt snel.

Wij hebben deze natuurlijke sponshandschoen ontwikkeld om iedereen in staat te stellen zijn afval en afhankelijkheid van olie te verminderen en de verspreiding van microplastics in de natuur te beperken. Wij breien onze materialen rechtstreeks tot de juiste maat spons om ons productieafval te beperken en hebben daarom een bijna nul afval productiesysteem.

De handschoen is ontworpen met respect voor het milieu en de levende wereld. Het is dus wasbaar en bestendig.

Bovendien hebben wij de dichtste en meest resistente vezels en een 100% natuurlijk naaigaren en label geselecteerd om een volledig biologisch afbreekbare en composteerbare sponshandschoen te ontwerpen. De vezel is sterk en Oekotex Standard 100 gecertificeerd, waardoor het een duurzaam product is, met respect voor het leven en de werknemers.

Het is gegarandeerd plastic- en lijmvrij en geeft geen synthetische microvezels af aan het milieu.

Belangrijkste grondstof van onze sponzen :
100% ongeverfde hennep: 951241.0
CENTROCOT
Montage- en overlockgaren :
100% ongeverfd katoen:
CQ 581/2 IFTH
Samenstelling etiketten :
14.0.39222 en testrapport 20.0.14261 en
Milieuvriendelijk volgens EN 71-3

17,60

Bijkomende informatie

B-brand

* Poids = le poids volumétrique du produits avec l’emballage, la boite d’expédition, données nécessaire pour le calcul des frais de livraison.   Il ne s’agit pas du poids du produits.

Tu aimeras peut être aussi...