-B-Local-

Detox Tabletten voor Wasmachine (6) – Ecoegg

Met deze detox-tabletten kunt u uw wasmachine grondig reinigen, de opeenhoping van poeder of vloeistoffen verwijderen, leidingen reinigen en geuren verwijderen.

Wasmachines hebben regelmatig een grondige reiniging nodig om ze optimaal te laten werken. Als je gewone wasmiddelen gebruikt, maskeren de chemicaliën en parfums de geur van het opgehoopte residu dat zich afzet in de moeilijk bereikbare leidingen en spleten van je wasmachine. Daarom kun je, als je stopt met het gebruik van chemische wasmiddelen, gaan ruiken wat er werkelijk in je leidingen zit.

De detox-tabletten van Ecoegg geven je wasmachine een heel goede keer schoon, zelfs in de gebieden die je niet kunt zien. Door tot de kern van het probleem te komen, verwijderen de Detox-tabletten alle resten van uw wasmachine en verwijderen ze slechte geuren, waardoor uw machine schoner en glanzender wordt.

Bevat geen schadelijke chemicaliën

Bevat: 6 Detox Tabletten

Samenstelling: Natriumcarbonaat

Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk

5,95

Bijkomende informatie

Gewicht 0,1 kg

* Poids = le poids volumétrique du produits avec l’emballage, la boite d’expédition, données nécessaire pour le calcul des frais de livraison.   Il ne s’agit pas du poids du produits.

Tu aimeras peut être aussi...