-B-Local-

Badjawe ORGANIC SALSA blond bier 33cl – Beperkte uitgave – Brasserie Coopérative Liégeoise

Deze keer heeft Sébastien een speciale editie van uw favoriete Badjawe Blonde voorbereid, met een biologische boer uit Eben-Emael. Voor de gelegenheid koos hij voor rode paprika’s van Joël Ruth. Ja, ja, verse, biologische en lokale paprika’s in een pils!

Om dit te bereiken, plukte Joël ze bij dageraad. Zodra hij bij de brouwerij aankwam, ging Cyril (onze brouwersleerling) op pad om ze te verzamelen en zo snel mogelijk te wassen. In de vroege namiddag maakten Maxime (de Chef) en Sébastien (onze Brouwer) ze onmiddellijk klaar om ze 24 uur lang in de fermentor te laten trekken. Een echte teamprestatie?

Maar dat is niet alles… Om evenwicht en genot te brengen, hebben we dry hopping toegevoegd, om het aromatisch palet te vergroten, met een voorkeur voor de Cascade variëteit die rechtstreeks van onze partner Joris Cambie in Poperinge komt.

Al deze bijzonderheden geven hem een uniek karakter, citrus- en pepertonen, een rondere bitterheid, een royaal schuim en een zachte warmte op het einde.

2,9574,00

Bijkomende informatie

Volume van de alcohol

6.5

B-brand

Product naar - in

Certificering en label

BE-BIO-01 par Certisys

* Poids = le poids volumétrique du produits avec l’emballage, la boite d’expédition, données nécessaire pour le calcul des frais de livraison.   Il ne s’agit pas du poids du produits.

Tu aimeras peut être aussi...