-B-Local-

6 rietjes van roestvrij staal + borstel in een katoenen zakje – Bambaw

Rietjes die niet in de oceanen terechtkomen!

Het is maar een strohalm” – zei 8 miljard mensen. Plastic rietjes zijn zo’n probleem vanwege hun enorme omvang. In de Verenigde Staten worden naar schatting 170-390 miljoen rietjes per dag gebruikt. Dat is genoeg om minstens één keer de wereld rond te gaan.

De meeste plastic rietjes worden na één keer gebruik weggegooid. Voor een paar minuten worden ze gebruikt om van een drankje te genieten, en daarna belanden ze op stortplaatsen of eeuwenlang in de natuur.

Weiger rietjes voor eenmalig gebruik

De beste oplossing is rietjes volledig te weigeren. Maar niet iedereen kan of wil afstand doen van rietjes. In dit geval is een herbruikbaar rietje het meest milieuvriendelijke alternatief. De meeste zijn gemaakt van bamboe, metaal, glas of siliconen.

Wees gezond met herbruikbare rietjes

Met herbruikbare rietjes in huis kun je op een duurzame manier drinken, wanneer je daar zin in hebt. Door ze op een handige plaats te bewaren waar je ze altijd gemakkelijk kunt bereiken, zoals je handtas of rugzak, kun je nee zeggen tegen plastic voor eenmalig gebruik.

Waarom metalen rietjes?

Metalen rietjes zijn de meest robuuste rietjes. De rietjes van Bambaw zijn gemaakt van voedselveilig 304 roestvrij staal, zodat ze jarenlang meegaan.

U kunt metalen rietjes gebruiken voor alle koude dranken ter vervanging van plastic rietjes. Ze zijn daarom zeer geschikt voor cocktails en frisdranken. Herbruikbare rietjes kunnen ook door kinderen worden gebruikt.

Ideaal als milieuvriendelijk geschenk

Als u een milieuvriendelijk evenement organiseert, overweeg dan deze herbruikbare rietjes. Ze kunnen dan gemakkelijk in de vaatwasser gewassen worden.

U kunt ze ook gebruiken als milieuvriendelijke geschenken voor een groot aantal mensen. Het is een geweldig klein geschenk om je bezorgdheid voor de planeet te tonen. Het is ook een goede manier om een gesprek op gang te brengen over plasticvervuiling, want metalen rietjes zijn een van de gemakkelijkste manieren om over te schakelen op een groenere levensstijl.
Herbruikbare rietjes zijn ook een stijlvolle toevoeging aan een bar of feest.

 

*** Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie) ***

 

12,95

Bijkomende informatie

B-brand

* Poids = le poids volumétrique du produits avec l’emballage, la boite d’expédition, données nécessaire pour le calcul des frais de livraison.   Il ne s’agit pas du poids du produits.

Tu aimeras peut être aussi...